Ultima oră

Cel mai negru (bronzat) moldovean al anului 2013

Sarcina organizării concursului e pusă în seama prim-viceprim-minstrului cu probleme sociale, Ministerelor Muncii, Culturii și Sănătății. Potrivit Bândușei Granit concursul va fi de fapt o adevărată competiție la el fiind admiși miniștrii și deputații, pe de o parte, și reperzentanții poporului de la țară. Scopul concursului este de a identifica cel mai frumos bronzat moldovean. Va fi un fel de Miss Bronzatul MD, concursul fiind organizat după modelul Miss America, Miss World și Miss Univers a mai adăugat în final purtătoarea de cuvânt a premierului

La concurs nu vor fi admise persoanele care s-au înnegrit prin metoda bronzării organice, ci doar cele care s-au bronzat la mare și cele care s-au înnegrit prin metoda pârliri cu ajutorul soarelui, pe văile și dealurile natale. Solicitat de corespondentul postului de radio independent ”Vocea Stejarului” să comenteze condițiile acestui concurs național țăranul Negrișor Sapălungă a declarat că cele mai mari șanse de câștig le au concurenții din partea țărănimii rurale. Negreața noastră, a opinat el, e naturală și ecologică, e obținută prin pârlire zilnică la soare, e permanentă, putem spune că e genetică și că se transmite prin ereditate, fiindcă noi nu facem altceva decât toată viața ne bronzăm. Practic noi ne naștem negri, gata bronzați și nu accesăm în acest scop surse suplimentare din bugetul familiei, spre deosebire de miniștri și deputați care alocă sume importante, a mai opinat Negrișor Sapălungă. La rândul său, ministrul Albișor Arămiu, e convins că învingător va ieși un ministru sau un deputat deoarece negreața (bronzul) lor e foarte scump și a fost obținut departe de casă și cei dragi, pe malurile unor mări și oceane cu ape sărate și pline de rechini periculoși.

Membrii juriului vor fi selectați din rândul celor mai negri (bronzați) procurori și judecători. Etapa finală a concursului va avea loc în ajunul Zilei Independenței în cadrul unei ședințe închise de guvern. După ședință învingătorul va ieși în fața jurnaliștilor care vor dori să facă poze cu cel mai negru (bronzat) moldovean al anului 2013.

Al dumneavoastră, ConstanT

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *