ActualitateExterne

cel puțin 11 morți în fața unei școli din China

Elevi și părinți care așteptau în fața porților unei școli din orașul Tai’an din provincia chineză Shandong au fost loviți de un autobuz școlar, relatează presa de stat. Cel puțin 11 persoane au murit și altele au fost rănite, dintre care una se află în stare critică, conform BBC.

 

„Până acum, un total de 11 persoane au murit (inclusiv șase părinți și cinci elevi)”, a confirmat presa de stat chineză, după ce autobuzul a lovit grupul de părinți și copii.

Șoferul „a pierdut controlul” vehiculului, relatează presa de stat, și a fost luat în arest în timp ce polițiștii cercetează cauza incidentului. Nu este clar dacă incidentul a fost intenționat.

Presa internațională scrie că cel puțin alte 24 de persoane au fost rănite, dar sunt în viață. Alți doisprezece răniți sunt în stare stabilă.

Imagini și videoclipuri ale incidentului sunt distribuite pe rețelele de socializare, arătând oameni care sunt prinși sub vehicul. Accidentul vine la doar câteva zile după ce elevii s-au întors la școală.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Adrian Popa

Adrian Popa a urmat mai multe programe de formare academică în țară și străinătate, are pregătire în domeniile științe politice, relații internaționale și studii de securitate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *