Culinar.md

Cele mai gustoase aperitive, ideale pentru Revelion. Invitații o să le aprecieze

Rețetele de aperitive pe care le vom găti astăzi împreună trebuie puse bine, deoarece se pot folosi cu orice ocazie festivă. Mai mult de atât, cu siguranță prietenele noastre vor dori și ele rețeta.

Iată câteva idei cu ce poți pune pe un platou cu aperitive pentru mesele festive:

1. Pui crispy, sau pui pane, șnițele de pui, de porc sau de vită. Sunt gustoase, sunt crocante, au aspect plăcut și, în plus, se prepară ușor din doar câteva ingrediente.

2. Salată de icre este nelipsită de pe un platou cu aperitive, cel puțin la noi în țară. Aceasta se poate servi pe felii pe pâine prăjită, pe felii de legume, dar se găsesc în oraș diferiți biscuiți și crackers de diferite forme.

3. Avem nevoie și de culoare pe platou, așa că rulada de spanac cu cremă de brânză este ideală.

4. Salata de vinete este o altă prezență obligatorie din aperitiv, mai ales că este simplu de făcut. Cu maioneză sau fără, aceasta va impresiona invitații, mai ales dacă adăugăm câteva felii de roșii, poate și niște măsline.

5. Ouăle umplute sunt foarte ușor de preparat, dar acest produs cântărește pe platou cât greutatea lui în aur. Puțini sunt cei care ar sune nu unui ou umplut, mai ales dacă folosim o compoziție clasică de pate din ficat, sau o salată de ciuperci cu maioneză, poate o pastă de pește, ori de avocado, etc.

6. Roșiile umplute cu brânză și ceapă verde nu trebuie să lipsească de peplatou. Dacă le servim separat, devin alimente consumate de toată lumea în timpul verii, însă dacă le combinăm acest preparat va lua față de sărbătoare. În plus, putem combina mai multe tipuri de brânzeturi și putem adăuga ceapă verde sau alte verdețuri.

7. Mai puteți pune pe platou și un mousse de ton, de somon, sau de hering. Simplu sau cu castraveți acri, este un alt aperitiv deosebit cu care veți impresiona. Merge servit în cupe mici, în boluri speciale, sau pe felii de pâine prăjită.

8. Anul acesta putem renunța a clasicele chifteluțe, în favoarea crochetelor de cașcaval cu cartofi, care vor face față cu brio. În plus, sunt micuțe și aurii și vor da o culoare frumoasă aperitivului nostru.

9. Salată de boeuf, sau salată de legume cu maioneză și iaurt este un alt preparat nelipsit de pe masa de Revelion.

10. Dacă vreți și ceva crocat, atunci putem pune și câteva grisine învelite în bacon. Acestea vor da un aspect deosebit platoului, iar invitații vor povesti în tot cartierul despre masa de Revelion de care s-au bucurat la dumneavoastră.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *