Actualitate

Cele mai iubite trei femei din horoscop. Sucesc minţile bărbaţilor

Iată cele trei zodii care dau cele mai senzuale și dulci femei, care sucesc mințile bărbaților:

Taur

Senzuala, șarmantă, cu un zâmbet care îți fură privirea, femeia din zodia Taur are un farmec aparte. Este delicată, fină, cu un simt al umorului foarte subtil, e caldă și generoasă, iar toate aceste calități se văd la ea din prima. E vanitoasă, însă chiar și asta o face incredibil de interesantă.

Rac

Femeia din zodia Rac te cucerește de la primul zâmbet. Nu e doar frumoasă, ci și foarte feminină, inspirându-ți o delicatețe pură, copilărească chiar. Este una dintre cele mai tandre ființe, astfel că orice bărbat care o cunoaște va ajunge să năzuiască după mângâierile ei și după grijă pe care o poartă celor dragi.

Balanța

E frumoasă și elegantă, gingașă, fină, e întruchiparea feminității pure. Femeia Balanță e plină de umor și reușește să fure cu zâmbetul sau discret inima oricărui bărbat. Arată bine în orice clipă din zi și din noapte și nu iese din casă nearanaja nici măcar până la piață. Femeia această este adorată tocmai pentru grijă pe care o are față de sine, pentru inteligență care i se citește în priviri, scrie ele.ro.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *