Horoscop

Cele mai norocoase semne zodiacale în luna mai

Prima jumătate a lunii mai 2023 va aduce noroc, perspective de succes profesional, situație financiară bună pentru semnele de Foc (Berbec, Leu, Săgetător) născute în a treia decadă a lunii zodiacale. Din 16 mai până la sfârșitul lunii – o perioadă fericită pentru prima decadă a semnelor zodiacale pământene (Taur, Fecioară și Capricorn).

Jupiter, planeta benefică, se află în Berbec, ultimele grade ale Berbecului până pe 16 mai, favorizând Berbecii (10-20 aprilie), Leii (13-23 august), Săgetătorii (12-22 decembrie), cei născuți în a treia decadă a zodiei. Profită din plin de această perioadă, pune-ți ținte înalte – norocul este încă de partea ta. Este un moment bun pentru a dobândi noi cunoștințe și abilități, pentru a călători în alte țări, pentru a căuta protecție și patronaj.

Jupiter în tranzit formează aspecte armonioase cu Soarele din semnele de foc ale decadei a treia și formează condiții potrivite pentru creșterea profesională și socială, rezolvarea problemelor legate de proprietate și stabilirea de legături cu străinii. Este un moment bun pentru a vă ocupa de probleme juridice și pentru a vă adresa autorităților oficiale în vederea obținerii și reemiterii de documente. Subiectele relevante în prima jumătate a lunii mai vor continua să se dezvolte și în 2024, dând primele roade.

Nu este nevoie să grăbiți lucrurile, deoarece acest lucru va oferi noi obstacole, deoarece Mercur se află în faza retrogradă. Prima jumătate a lunii mai aduce circumstanțe care facilitează abordarea problemelor și sarcinilor importante, apropiindu-vă treptat de obiectivele voastre. Având o natură în mod natural asertivă, este mai bine să vă lăsați fervoarea acum și să procedați încet, dar cu încredere. Nu este necesar să îi informezi pe ceilalți de planurile tale!

Toți Berbecii se află în pragul unei noi etape în viața lor. Începând din primăvara anului 2023, sezoanele de eclipse vor fi de două săptămâni pe semestru de-a lungul axei Berbec – Balanță, așa că este timpul să începi să te gândești la construirea unei fundații, un fel de pernă de siguranță pentru următorii doi ani. Acesta este începutul unei perioade de transformare care va avea ca rezultat faptul că Berbecul se va arăta diferit, vei avea un nou rol social de jucat. Îți place sau nu, va trebui să ieși din zona ta de confort pentru ca procesele de transformare în toate sferele să se desfășoare cu întreruperi minime, în prima jumătate a lunii mai 2023 ai șansa de a te pregăti.

Berbecii, născuți în a treia decadă a lunii zodiacale, vor fi primii care vor experimenta energiile transformatoare ale eclipselor, al căror început a fost deja pus de eclipsa de soare din aprilie. În 2024, saltul evolutiv va fi făcut de reprezentanții primei și celei de-a doua decade a semnului Berbecului. Deși procesul în sine este inconfortabil, deoarece trebuie să schimbăm multe lucruri în viața noastră, nu mai putem rămâne în același stadiu ca în 2022, începutul anului 2023. Energiile lui Jupiter vor ajuta la un pas înainte, oferind un start ușor pe un nou nivel.

Leul trece prin lecții karmice, pe măsură ce Luna Neagră se deplasează prin acest semn. Dar este în prima jumătate a lunii mai când a treia decadă a Leului are în față un drum larg care va scoate din fundături și situații neplăcute recurente. Karma nu este o stare înghețată. O persoană își poate îmbunătăți viața dacă lucrează în mod conștient la problemele sale. Este în prima jumătate a lunii mai că se poate face acest lucru cu cât mai puțin disconfort posibil. Este un moment bun pentru a închide subiectele prin care se scurge resursa și pentru a nu călca din nou pe aceeași greblă în viitor.

Prima jumătate a lunii mai 2023 este o perioadă fericită pentru Săgetătorii din a treia decadă. Oamenii și situațiile pe care le întâlnești îți vor permite să faci un pas decisiv înainte și să îți crești nivelul de confort în viață. Dar trebuie să acționați, să depuneți eforturile necesare și să vă îndreptați spre realizarea obiectivelor dumneavoastră. Iar apoi, universul însuși vă va ajuta, modelând circumstanțe favorabile în calea voastră. Este un moment bun pentru îmbunătățiri și expansiune în mediul familial și familial. Este important să faci eforturi acum și, chiar dacă lucrurile nu sunt încă foarte clare, în curând totul se va aranja. Nu rata această perioadă eficientă!

Din 16 mai 2023, Taurii, Fecioarele și Capricornii din prima decadă a lunii zodiacale vor intra în fluxul de noroc și de noroc pentru o perioadă lungă, până în martie 2024. În această perioadă, Jupiter va trece prin Taur, intrând în mișcare retrogradă, permițând astfel semnelor pământene din prima decadă să se simtă oameni fericiți, bogați, încrezători. Martie, aprilie și mai 2024 vor fi de succes pentru reprezentanții semnelor pământene din a doua și a treia decadă.

Soarele este unul dintre cei mai importanți indicatori în astrologie. El simbolizează personalitatea umană, conștiința de sine și individualitatea. Într-un an, Soarele trece prin toate semnele zodiacale revenind la poziția sa inițială. Astfel, Soarele se deplasează în jurul Zodiacului cu o viteză de aproximativ 1° pe zi. În aproximativ 30 de zile, Soarele trece pe lângă un semn. Poziția Soarelui în momentul nașterii este cea care determină sub ce semn al Zodiacului se naște o persoană.

Mulți oameni își pun întrebarea: “Pe ce număr începe și când se termină acest sau acel semn zodiacal? Este destul de dificil să se dea un răspuns univoc la această întrebare, deoarece momentul trecerii Soarelui de la un semn la altul este diferit în fiecare an. De asemenea, trebuie să se țină cont de faptul că există un an bisect care, de asemenea, schimbă limitele general acceptate ale semnelor zodiacale. Se poate răspunde cu exactitate la această întrebare (dacă o persoană este născută la granița dintre semnele zodiacale) atunci când se cunoaște ora nașterii (rectificarea permite să se determine acest lucru).

Prognoza astrologică generală se bazează pe poziția Soarelui în semnul zodiacal, ținând cont de influența planetelor de tranzit, dar fără a lua în considerare toate celelalte elemente ale horoscopului, așa că arată lucrurile comune care sunt relevante pentru fiecare semn, indiferent de vârstă. O prognoză astrologică individuală poate fi obținută prin contactarea unui astrolog pentru o consultație personală.

Astfel, Taurii, Fecioarele și Capricornii din prima decadă intră într-un fel de portal al norocului și al norocului pentru aproape un an. De fapt, după doi ani dificili, eclipsa de Taur din 28 octombrie 2023 va fi ultima pe axa Taur-Scorpion, încheind o perioadă dificilă de schimbări pentru aceste semne zodiacale. Începe o perioadă de solidificare a fundațiilor, de regăsire a pământului sub picioare și de încredere într-un viitor luminos.

Fecioara și Capricornul, născuți în prima decadă, se vor afla, de asemenea, sub protecția și patronajul unui tranzit favorabil.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *