Internațional

Cele mai PERICULOASE locuri, animale, meserii și orașe din LUME

Cea mai periculoasă PLAJĂ din lume

Plaja din Florida este cel mai periculos loc din lume, datorită numărului record de atacuri ale rechinilor. Din anul 1882 s-au înregistrat 663 de atacuri ale rechinilor asupra oamenilor care au ales să se scalde acolo. Drept urmare, Florida a fost denumită de turişti „Capitala rechinilor”.

Cel mai periculos ANIMAL din lume

Chiar dacă pare straniu, dar nu este nici pe departe un animal, ci o insectă. Țânţarul este răspunzător pentru cele mai multe decese din lume, circa 2-3 milioane pe an. De cele mai multe ori, aceștia răspândesc boli mortale precum malaria.

Cel mai periculos ORAŞ din lume

Oraşul San Pedro Sula, din Honduras, a înregistrat o rată a crimelor de 158.87, dobândind astfel locul fruntaş în topul celor mai periculoase oraşe din lume.

Cea mai periculoasă MESERIE din lume

Spărgătorul de bărci se numără printre cele mai periculoase meserii din lume. Astfel, din această meserie de a dezmembra bărci vechi pentru a refolosi anumite piese, rezultă cele mai multe accidentări. Această muncă este foarte populară în Pakistan şi India.

Cel mai periculos SPORT din lume

Fotbalul american. Acest sport pune cei mai mulţi oameni pe targă, din cauza numărului mare de jucători şi de meciuri.

Cea mai periculoasă SUBSTAȚA

Fumătorii vor fi dezamăgiţi de răspuns, deoarece nicotina este considerată cea mai periculoasă substanţă din lume, fiind responsabilă pentru 6 milioane de decese anual.

Timpul.md via animalzoo.ro
 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *