Horoscop

Cele mai violente ZODII. Se aprind foarte ușor și pot face mult rău!

Berbec
Berbecul este guvernat de Marte, Zeul Războiului, iar asta spune aproape tot. Acest nativ se numără printre cele mai agresive semne. Este aprig la mânie și lovește fără să stea prea mult pe gânduri. Este gelos și agresiv. Ucigașul în serie francez Henri Desire Landru (12 aprilie 1869) s-a născut sub semnul zodiacal Berbec. Acesta obișnuia să seducă femeile, să se căsătorească cu ele pentru bani și bunuri, apoi le omora.

Taur
Autorul britanic David Jester a studiat timp de doi ani semnele zodiacale ale celor mai periculoși criminali în serie. Conform acestuia, cei mai mulți dintre ei s-au născut în perioada 20 aprilie – 20 mai, adică în zodia Taurului. Acești nativi sunt meticuloși, răbdători și organizați. Aceste trăsături pot deveni devastatoare în cazul celor ce suferă de tulburări de personalitate. Taurii sunt cunoscuți și pentru reacțiilelor vulcanice, care sunt greu de stăpânit. Un exemplu foarte bun este canibalul Albert Fish, supranumit Vârcolacul din Wysteria.

Gemeni
Gemenii preferă violenţa verbală, dar până la violenţă fizică este un singur pas. Acești nativi nu se grăbesc să recurgă la atacuri fizice, deoarece câștigă teren prin dezbaterile care îi sunt atât de dragi şi care îl fac să iasă învingător. Un geamăn celebru este Jeffrey Dahmer (21 mai 1960), Canibalul din Milwaukee.

Rac
Racul este predispus la depresie li poate ajunge foarte ușir adeptul agresiunii psihice și emoționale. Acest nativ este o fire introvertită, dar se poate transforma într-o fiară pentru oamenii dragi lui. Robert Maudsley (26 iunie 1953) a ucis patru persoane, dintre care trei au fost în închisoare. A fost condamnat la închisoare pe viață.

Leu
Leul își pierde mințile dacă cineva îndrăznește să-i pună la îndoială succesele. Este în stare de orice, poate arunca cu vorbe dure, dar poate să apeleze și la violență fizică. Este o zodie plină de creativitate. Donald Neilson (1 august 1936) a fost condamnat pentru cinci crime. Mai întâi și-a răpit victimele, apoi le-a ucis.

Fecioară
Fecioara nu iau în calcul violența fizică, dar te vor face să-i simți ura prin corecțiile verbale și loviturile emoționale și psihice. Violenţa fizică este doar un sentiment de rezervă pentru ea. Fecioarele adoră să acorde atenție detaliilor și se vor gândi mult înainte de a acționa și cum vor acționa. Ed Gein (27 august 1906) este cunoscut pentru jupuirea cadavrelor umane și realizarea de mobilier din ele.

Balanță
Balanța se enervează foarte tare atunci când nu este tratată cu respect. De cele mai multe ori, acest nativ preferă violența verbală, dar se calmează foarte repede după câteva discuții. Andrei Chikatilo (16 octombrie 1936), cunoscut sub numele de „Măcelarul din Rostov”, „Spintecătorul roșu” și „Spintecătorul Rostov”, a ucis și mutilat între 52 și 56 de persoane.

Scorpion
Scorpionul este adeptul violenței de orice fel. Acest nativ va avea o satisfacție imensă atunci când te va vedea la pământ. Acţiunile violente scurte nu sunt pentru el, nu te va lovi ușor, nu te va atenționa, deoarece asta ar însemna o durere temporară. El e hotărât să îţi distrugă viaţa. Fritz Haarmann a fost un ucigaș în serie german, cunoscut sub numele de Măcelarul de la Hanovra, care a comis numeroase crime. Descoperirile arată că ar fi fost vorba de cel puțin 24 de tineri între 1918 și 1924 la Hanovra, Germania.

Săgetător
Săgetătorul apelează la tortură atunci când se simte neîndreptăţit. Acesta nu acționează imediat, ci își face un plan diaboloc care poate fi foarte dăunător pentru tine. Ted Bundy (24 noiembrie 1946) a recunoscut că a comis 30 de crime. Victimele erau tinere vulnerabile și frumoase. Criminalul le-a abuzat, iar apoi le-a ucis.

Capricorn
Nativii din zodia Capricorn sunt foarte calmi la exterior, însă în interior totul fierbe. Acesta te așteaptă să-i greșești, apoi se simte dator să aplice corecții oricui. Nu vrei să vezi un Capricorn nervos. Harold Frederick Shipman, cunoscut de cunoscuți ca Fred Shipman, a fost un medic generalist englez despre care se crede că este unul dintre cei mai prolifici ucigași în serie din istoria modernă.

Vărsător
Nativii din zodia Vărsător iubesc diplomația și nu-și doresc să-și bată capul cu probleme minore. Totuși, dacă ai reușit să îl enervezi, aceasta va avea grijă să te taxeze tot timpul pentru greșeala pe care ai făcut-o. Gary Ridgway (18 februarie 1949) a fost găsit vinovat de moartea a 48 de prostituate, deși numărul său total de victime poate fi de până la 90.

Pești
Acest semn zodiacal este sensibil și nu suportă certurile. Dacă îl enervezi, nativul va prefera să te ignore sau își vor folosi creativitatea și, cu siguranță, nu-ți dorești asta. John Wayne Gacy (17 martie 1942), cunoscut sub numele de „Clovnul ucigaș”, îi viza pe tineri. Acesta i-a violat și ucis, apoi i-a îngropat sub casa lui. 

Puteţi urmări ştirile Timpul.md şi pe Google News!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.