Actualitate

Cercetătorii de la laboratorul din Wuhan recunosc că au fost mușcați, în timp ce colectau probe dintr-o peșteră care găzduiește lilieci infectați cu Covid

Oamenii de știință de la laboratorul Wuhan au recunoscut că au fost mușcați în timp ce colectau probe într-o peșteră, informează Daily Mail. Dezvăluirile vor ridica întrebări suplimentare pentru echipa OMS care investighează originea noului coronavirus.

Oamenii de știință de la laboratorul Wuhan au recunoscut că au fost mușcați în timp ce colectau probe într-o peșteră care găzduiește lilieci infectați cu coronavirus.

Un cercetător a spus că dinții unui animal i-au trecut prin mănușile de cauciuc „ca un ac”.

Personalului din cadrul facilității de top secret li s-a arătat, de asemenea, că manipulează lilieci fără mănuși și lucrează la „viruși vii” fără măști, încălcând astfel regulile stricte de siguranță ale Organizației Mondiale a Sănătății privind EIP, conform filmărilor făcute de un echipaj de televiziune chinez și difuzate în 2017.

Dezvăluirile vor ridica întrebări suplimentare pentru echipa OMS care investighează originile Covid-19 după câteva luni de ”lupte” cu Beijingul pentru accesul în Wuhan.

 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *