Actualitate

Charles Aznavour, spitalizat. Artistul a căzut în propria casă: NU vreau să MOR pe SCENĂ

Charles Aznavour a căzut rău ieri, 12 mai, spune BFMTv. Cântăreţul este spitalizat la Nîmes după ce a fost luat de Samu şi pompieri. Charles Aznavour a suferit o fractură de humerus, dar prognoza despre starea lui de sănătate este rezervată, iar fluxul de ştiri în ceea ce-l priveşte este continuu.

Este o altă situaţie delicată privind sănătatea artistului nonagenar după un lumbago care l-a obligat să anuleze un concert în aprilie la Sankt Petersburg, în Rusia. Charles Aznavour trebuia să înceapă la sfârşitul lunii un turneu prin Franţa, la Monaco şi în China. Nicio informaţie n-a fost comunicată, deocamdată, despre o eventuală amânare. După 65 de ani de carieră, cântăreţul de origine armeană este mereu foarte activ. El a scos în 2015 cel de-al 51-lea album de studio, Encore (Încă). Primul său disc s-a lansat în 1953…

În decembrie 2017, el a concertat pentru prima oară pe scena Accor Hotels Arena (Paris-Bercy). De-a lungul carierei sale, Charles Aznavour a compus mai mult de 1.000 de cântece, a jucat în 80 de filme şi a concertat în 94 de ţări. După ce a susţinut ”concertele de adio”, în urmă cu 10 ani, artistul a anunţat, în sfârşit, că el de fapt nu se gândea serios la retragere, dar şi faptul că ”nu vrea să moară pe scenă”, notează France Soir.

Sursa: Evz.ro

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *