Artă

Cheryl Cole este în comă

Un prieten de-ai cântăreţei a declarat că starea acesteia este în continuare critică, însă, "războiul cu boala nu este încă pierdut. Este foarte slăbită, iar oribila boală a pus stăpânire pe întregul organism".

Pronosticul medicilor este, în continuare, rezervat.

"Adevărul este că suntem pe punctul de a pierde pe cineva special. Nu poate nici să vorbească şi nu este deloc conştientă. Doar suspină. Este îngrozitor. Şi, ce este mai rău, e că nu se întrevede nicio îmbunătăţire a situaţiei", spune unul dintre apropiaţii vedetei.

Deşi boala lui Cheryl Cole a fost depistată destul de repede, aproape nimeni nu s-a gândit că aceasta ar putea avea consecinţe atât de grave.

Fanii acesteia erau optimişti la sfârşitul săptămânii, când medicii au anunţat că artista se simte mai bine şi va fi transferată de la Secţia Boli Tropicale a Spitalului Universitar din Londra la o clinică privată.

Icterul este o formă secundară a infecţiei cu malarie, iar medicii sunt îngrijoraţi că afecţiunea, care poate provoca blocaj renal, poate recidiva oricând, dacă nu este tratată cum trebuie.

"Malaria ucide anual aproximativ 10 britanici, iar dacă va scăpa, Cheryl Cole va trebui să se considere norocoasă", este de părere medicul Hilary Jones.

Malaria continuă să facă victime

Parazitul care provoacă boala este unul dintre cei mai nocivi şi mai rezistenţi la tratament. Anual, aproximativ 2.000 de turişti se întorc din vacanţă cu malarie, cele mai afectate fiind persoanele care au o imunitate scăzută. În funcţie de tipul de parazit, acesta se poate instala în ficat unde poate sta în stare latentă chiar şi mai mulţi ani, când boala poate recidiva.

Săptămâna trecută, Cheryl Cole a fost internată în spital după ce, pe când se afla în Tanzania, s-a îmbolnăvit de malarie.

Iniţial, cântăreaţa a fost diagnosticată cu oboseală cronică, mai ales că a leşinat în timpul unei sesiuni foto pentru coperta ultimului său album, care urmează să fie lansat oficial sâmbăta aceasta. După ce starea de sănătate i s-a agravat considerabil, artista a fost internată de urgenţă la un spital din Surrey, Londra

Sursa: evz.ro

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *