Horoscop

Chiar dacă e duminică, VĂRSĂTORII au o zi favorabilă comunicării şi călătoriilor în interes de afaceri

Aveţi succes în afaceri, dar sunteţi nevoit să faceţi mai multe drumuri scurte. Sprijinul cel mai important îl primiţi din partea unei persoane mai în vârstă, care va apreciază corectitudinea. După-amiază s-ar putea să aveţi probleme sentimentale, pe care le rezolvaţi cu ajutorul talentului dumneavoastră de psiholog.

Taur

Un vecin va invită la o petrecere. Cu acest prilej, sunteţi remarcat de o persoană sensibilă. Nu este exclus să legaţi o prietenie durabilă.
Va puteţi baza pe intuiţie, dar ar fi bine să ascultaţi şi sfaturile prietenilor.

Gemeni

Chiar dacă sunteţi preocupat de probleme personale presante, ar fi bine să acordaţi mai multă atenţie relaţiilor cu persoană iubita. O ieşire împreună cu partenerul de viaţă v-ar ajută să va deconectaţi de la problemele cotidiene şi v-ar apropia mai mult de persoană iubita.
Va sfătuim să amânaţi pe altă zi schimbările pe care intenţionaţi să le faceţi astăzi.

Rac

Sunteţi în formă şi aveţi ocazia să rezolvaţi o problema financiară a familiei. Puteţi să va ocupaţi de probleme serioase din domeniul afacerilor şi să finalizaţi lucrări începute cu mai mult timp în urmă. Este şi o zi bună pentru comunicarea cu persoanele mai în vârstă.

Leu

Primiţi un cadou din partea unei persoane dragi din familie, de care va bucuraţi în mod deosebit. Capacitatea de comunicare este excelenţă şi va ajută să rezolvaţi o problema financiară. În partea a două a zilei, un prieten va invită la petrecere. Va sfătuim să fiţi cumpătat.

Fecioara

În cursul dimineţii, luaţi o decizie în urmă căreia sunteţi nevoit să vă schimbaţi programul. S-ar putea să fiţi contactat de câţiva prieteni, cu care faceţi pregătiri pentru o petrecere. Este o zi bună pentru rezolvarea problemelor financiare, dar va recomandăm să evitaţi speculaţiile de orice fel. Puteţi să va bazaţi pe intuiţie.

Balanţă 

Uşurinţă în comunicare favorizează relaţiile cu cu cei din jur. Se întrevede o călătorie în interesul familiei. Puteţi avea câştiguri mari din activităţi comerciale.

Scorpion

Aveţi succes într-o călătorie în interes de afaceri. Va sfătuim să aveţi răbdare şi să evitaţi discuţiile în contradictoriu cu partenerii. În partea a două a zilei, reuşiţi să rezolvaţi o problema sentimentală mai veche. Din punct de vedere financiar nu aveţi motive de îngrijorare.

Săgetător

Trebuie să luaţi o decizie importantă în privinţa relaţiilor cu persoană iubita. În prima parte a zilei sunteţi tentat să va implicaţi în mai multe activităţi în acelaşi timp. Noroc că va ajută prietenii! Puteţi obţine câştiguri financiare, dar nu din speculaţii.

Capricorn

S-ar putea să plecaţi într-o călătorie neprevăzută în interes familial. Este o zi favorabilă comunicării şi negocierilor. Aveţi şanse să finalizaţi o lucrare în care aţi investit mulţi bani. Evitaţi discuţiile în contradictoriu cu un bărbat mai în vârstă!

Vărsător

Zi favorabilă comunicării şi călătoriilor în interes de afaceri. Pe plan sentimental, luaţi o decizie care determina schimbări benefice pentru viitor. Seară sunteţi invitat la prieteni. Nu neglijaţi odihnă!

Peşti

Primiţi un cadou de la persoană iubita, iar prietenii va invită într-o excursie. În partea a două a zilei, sunteţi nevoit să luaţi o decizie importantă pe plan sentimental. O veste neplăcută din cursul serii vă schimbă programul pentru mâine.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *