Actualitate

Chiril Gaburici NU a studiat la liceul “Ștefan cel Mare”! Profesoară care preda acolo din ’84: “Așa elev nu a existat” (VIDEO)

Una dintre profesoare, care preda la liceu din 1984 a declarat că Chiril Gaburici nu a făcut studii la ei şi că cel mai probabil este vorba de un document fals: "Nu, nu a învăţat. Aşa elev nu a existat".

Scandalul în jurul studiilor premierului Chiril Gaburici a început după ce Ziarul de Garda a scris că nu se ştie în baza cărui document a fost înmatriculat la facultate. După aproape 2 luni în care a fugit de răspunsuri concrete, Gaburici a declarat, la emisiunea În Profunzime, că a intrat la Academia de Studii Economice în baza actului eliberat de şcoală din Logănești.

Totuşi, în CV-ul sau, premierul spune că a terminat doar 9 clase la această şcoală. Liberalul Valeriu Munteanu a trimis de câteva ori solicitări la Ministerul Educaţiei cerând clarificarea acestei situaţii. De cealaltă parte, ministerul afirmă că nu deţine mai multe informaţii, mai ales că toate actele de studii ale lui Gaburici au fost ridicate de Ministerul de Interne. Acum o săptămâna Ministrul de Interne a anunţat că pe marginea acestui caz a fost deschisă o cauza penală pentru fals în acte.

 

sursa: protv.md

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *