Actualitate

Chirtoacă nemulțumit de atitudinea judecătorului care e responsabil de dosarul său: Acesta îi sugera martorului ce să spună / AUDIO

Chirtoacă spune că judecătorul i-ar fi sugerat viceprimarului ce să declare, drept dovadă, face publică înregistrarea.

Inițial, Nistor Grozavu spunea că nu a primit nicio indicație în scris de la primar, iar tot ce au discutat, a fost verbal, ca ulterior, în urma mai multor întrebări adresate de judecător, Grozavu a declarat: „Da, aceasta este o indicație”

Vedeți mai jos declarațiile lui Nistor Grozavu la ședința de ieri în dosarul lui Dorin Chirtoacă.

Dorin Chirtoacă solicită să aibă parte de un proces public și transparent, dat fiind faptul că la moment, ședințele au loc cu ușa închisă.

Amintim că săptămâna trecută, Grozavu a declarat în instanță că nu a făcut decât să execute ordinele date de fostul edil.

Grozavu a precizat că un contract semnat de el în privința parcărilor cu plată l-a luat din biroul lui Dorin Chirtoacă. Mai mult, viceprimarul susține că omul de afaceri Pincevski a întrebat dacă și ăreședintele PL ar putea influența, iar viceprimarul i-a spus să încerce. Despre o eventuală implicare a lui Ghimpu, Grozavu a spus că nu știe nimic.

Amintim că la 25 mai 2017, primarul general al municipiului Chișinău, Dorin Chirtoacă, a fost reținut de către ofițerii CNA, la 26 mai a fost plasat în arest la domiciliu, iar în prezent se află în arest preventiv. Chirtoacă este bănuit de trafic de influenţă, în dosarul parcărilor cu plată în Chișinău.

Sursa: unimedia.info

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *