Politică

Chirtoacă nu s-a înțeles cu opoziția, iar ședința de la Primărie a fost amânată

Liberalii reformatori s-au indignat că ordinea de zi le-a fost prezentată cu 24 de ore înainte de ședință. „În regulament este menționat că consilierii trebuie să vadă ordinea de zi cu 10 zile înainte de ședință, însă acest punct nu se respectă niciodată. Este un bardac în primăria aceasta, iar calitatea proiectelor lasă de dorit”, a declarat Igor Călin, în cadrul ședinței CMC.

Comuniștii s-au solidarizat cu această opinie și au dat vina pe primarul capitalei. Valeriu Pavlov a spus că Dorin Chirtoacă își bate joc de consilieri, dar și de toți chișinăuienii.

Și comunistul Victor Gurău a venit cu o replică dură la adresa edilului. „Dacă ești prost, nu țipa în gura mare că te aude lumea”, i-a spus pe o tonalitate ridicată Gurău. La aceste cuvinte, Dorin Chirtoacă l-a luat peste picior pe consilierul comunist, menționând că „cucul își cântă numele”. Edilul a explicat acest comportament al comuniștilor prin faptul că „au intrat în campanie electorală și încearcă să facă show din ședința CMC”.
În această situație, consilierii PCRM au cerut amânarea ședinței până marți, 3 iunie.

sursa: politik.md

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *