Actualitate

Chirtoacă s-a urcat pe panoul publicitar și l-a convins pe băiat să coboare (FOTO / VIDEO)

(UPDATE 11.30) Primarul capitalei, Dorin Chirtoacă a reușit să îl convingă pe tânărul de 17 ani care s-a urcat pe un panou publicitar să coboare. Chirtoacă s-a urcat după tânăr pe panou a discutat cu el, iar după câteva minute cei doi au coborât. Tânărul a declarat că edilul i-a promis că îl va ajuta. Chirtoacă a menționat că tânărul a spus că vrea să muncească, să învețe și o casă unde să locuiască.
Tânărul a declarat jurnaliștilor că tatăl său este fost polițist. Acesta a fost concediat după ce s-a prezentat de mai multe ori băut la locul de muncă. Băiatul i-a cerut primarului să îl ajute să își rezolve o serie de probleme din familie.

 

”Mergem să bem un ceai și să vedem cum pot să îl ajut pe băiat”, a spus Chirtoacă în momentul în care a fost asaltat de jurnaliști imediat ce a coborât de pe panou cu băiatul.

Tânărul a spus că de data aceasta urma să se arunce în gol, din cauza depresiei. 

(Știre inițială) Potrivit ofițerului de presă al Serviciului Situațiilor Excepționale, Diana Țurcanu, la fața locului se află o echipa de salvatori care încearcă să convingă bărbatul să se coboare de pe panoul publicitar.

De menționat este că adolescentul se află la a treia tentativă de acest gen.

Ofițerul de presă al Direcției de Poliție a mun. Chișinău, Natalia Stati, a declarat că băiatul nu are careva probleme de sănătate și nu încearcă să se sinucidă. ”La fața locului a fost solicitată și Direcția pentru protecția copilului”. 
sursa: timpul.md

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *