Actualitate

(CHIȘINĂU 2014) Un șofer de troleibuz și unul de microbuz s-au luat la bătaie. Taxatoarea, însărcinată în 7 luni a ajuns la spital

Ofițerul de presă al Direcției de Poliție a municipiului Chișinău Natalia Stati a declarat că toată ”povestea” a început de pe strada Ismail din capitală.

”Șoferul microbuzului era nemulțumit de atitudinea șoferului de troleibuz în trafic. După ce au ajuns pe strada Dokuceaev, primul a urcat în troleibuz și a sărit la bătaie la celălalt șofer. Pentru a liniști spiritele, a intervenit taxatoarea din troleibuz, cu vârsta de 26 de ani, care a încercat să îi despartă pe cei doi șoferi, însă a fost lovită și ea”, a spus Natalia Stati.

În urma incidentului, tânăra, care era însărcinată în luna a șaptea, a suferit o eminență de naștere prematură și a fost internată la Spitalul nr.1 din municipiul Chișinău.

Oamenii legii investighează acest caz.

În cazul în care se vor stabili leziuni corporale ușoare, cel care va fi găsit vinovat riscă o amendă de 1.000 de lei și șase puncte de penalizare. Dacă medicii vor constata că tânăra a suferit traumatisme medii sau grave, pe acest caz ar putea inițiată o cauză penală.

sursa: realitatea.md

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *