Timpul Liber

Chișinăul de seară te scoate din casă. Vezi unde!

Astăzi, aveți ocazia să deprindeți pașii de Salsa cu participarea maeştrilor de dans de la Sabor Dance Studio, în timp ce formația vocal-instrumentală „Gangster Band” vă va cuceri cu note în ritm latino. Puteți achiziționa biletele la prețul de 50 de lei. Totuși, este indicat să vă rezervați locurile din timp, numărul lor fiind limitat. Evenimentul va avea loc la „Gallo Pub”, cu începere de la ora 19.00.

După ce-ați devenit maeștri ai dansului latin, puteți să vă odihniți în aer liber vizionând scurtmetrajele unor studenți de la Praga. Proiecția lor va avea loc astăzi, la „Apartamentul deschis”, str. București 68/1 și va începe la ora 21.30. Prezentarea constă într-o selecție de video performance-uri, înregistrări video ale unor evenimente și lucrări realizate de studenții facultății „Noi Media II” de la Academia de Artă din Praga, sub conducerea Annei Daučíková. Prin intermediul acestor filme, tinerii încearcă să articuleze noțiuni ce țin de dominația ierarhică, existența unor stereotipuri de gend sau se află în căutarea frontierei între utilizarea sau abuzul corpului propriu-zis.

Ziua de vineri, 19 iulie, vine cu un eveniment inedit, care combină utilul cu plăcutul în cea mai interesantă formă. Regizorul Serge Zănoagă invită toată lumea bună la un eveniment cu prieteni și pentru prieteni, cu muzică bună și foarte bună. Evenimentul „Kvartirnik” este „unicul care adună cele mai talentate voci ale țării pe aceeași scenă, într-un Jam Session Unplugged”, spune organizatorul evenimentului.
Astfel, sunteți invitați să serviți o porție generoasă de muzică live alături de Lidia Scarlat, Dara, Alecu Mătrăgună (Paralela 47) Peeno, Aliona Moon, Whynona Ryderz, Eugen Cochin (Veriga), Nicu Țărnă (Gândul Mâței) și mulți alții. Acesta fiind plăcutul, utilul se referă la faptul că Serge Zănoagă planifică să turneze un film și adună fonduri, iar participarea dumneavoastră la acest eveniment merge mână în mână cu cauza lui – „Salvează filmul!”. Astfel, taxa de intrare, 100 de lei, vor fi folosiți pentru realizarea unui scurtmetraj, semnat de Serge Zănoagă, în care personajele principale vor fi cântăreții ce vor da ritmul evenimentului. Totul va începe la ora 20.00 și va avea loc la Tipografia 5.

Prima zi de weekend cheamă fetele-cochetele să-și reînnoiască garderoba la primul târg de vară, unde vor putea găsi piese vestimentare și accesorii la prețuri minime. Organizatorii promit că târgul va oferi cele mai atractive oferte în materie de machiaj, frumusețe şi stil vestimentar. Aflat la prima ediţie, evenimentul „Summer Fair”, va avea loc între orele 12.00 și 16.00 și va fi găzduit de Cafe Nefertiti, bd. Ștefan cel Mare 73. Domnișoarele vor avea ocazia să învețe noi trucuri de machiaj, să se fotografieze și chiar să primească premii. Intrarea este gratuită.

Duminica este mai domoală.
Interpreta Antonina Svalbonene, acompaniată de chitaristul Alexandru Obîdenic, invită iubitorii muzicii acustice live la un concert în cafeneaua „Kofemolka”. Muzicanții promit o ambianță de suflet, cu zâmbete și lacrimi. Prețul biletului este de 20 de lei.


 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *