Politică

Chișinăul îi „trollează” pe separatiștii transnistreni. Sunt perchezionați atent să nu aducă cu ei „bombe”

Liderii organizației criminale separatiste anunță că este supărat pe Chișinău pentru că oficialii din stânga Nistrului sunt verificați mai minuțios la Aeroport. Șeful așa-numitului minister de Interne din Transnistria, Vitalii Ignatiev, susține că ar fi vorba despre „percheziții și presiuni”.

Declarația a fost făcută în cadrul unui reportaj realizat de presa subordonată puterii din Transnistria. Mai mult, el invocă faptul că, deși autoritățile constituționale au cerut inițierea dialogului, tot ele l-ar refuzat, iar ultimele discuții au avut loc în aprilie.

„La Aeroportul din Chișinău se vor efectua măsuri de verificare în privința persoanelor cu funcții de răspundere din Transnistria. Vrem să știm despre ce este vorba, ce parametri sunt, pentru că partea moldovenească face referire la alertele cu bombă”, a apus Ignatiev.

În ultimele săptămâni, Aeroportul Internațional Chișinău a fost evacuat de zeci de ori din cauza pretinselor „bombe”, însă amenințările nu s-au confirmat niciodată. Drept urmare, responsabilii au anunțat că vor sporit controlul și vor limita accesul în gara aeriană.

realitatea.md

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *