Culinar.md

Chocolate Cupcakes

 Ingrediente:
– 300 gr ciocolată amăruie
– 12 linguri. ( unt)
– 100 gr zahăr
– 4 ouă
– 300 gr. faina
– 6 lingurite praf de cacao
– 1 pliculet praf de copt
– 1 varf de cutit sare

Mod de preparare:
Se prepară cupele de coacere si se imbraca in hartie de copt. se taie ciocolata, se pune intr-un castron, se adauga unt si se pune castronul peste o oala in care apa fierbe. Se amestecă până se topeşte şi untul de ciocolata, formandu-se un amestec omogen. Luati bol-ul de pe foc si amestecati cu mixer-ul zahar. Se amesteca pana incepe sa se raceasca (aproximativ 10 minute). Se adauga pe rand ouale, se mai bat cateva minute cu mixer-ul apoi se adauga faina, pudră de cacao, praf de copt şi sare în acest amestec, continuati sa mixati pana veti avea iarasi o compozitie omogena. Se toarna aluatul obtinut in cupele pregatite pentru copt, se introduc in cuptorul incins in prealabil si se lasa la copt aproximativ 25 de minute (verificati cu o scobitoare ca sa vedeti daca s-au copt bine). Se orneaza cu zahar praf…frisca…migdale…dupa preferintele fiecaruia..

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *