Moldova

Cinci boxeri moldoveni continuă lupta la Mondialele de tineret

După primele zile de concurs, şase dintre sportivii noştri au fost eliminaţi din concurs, începând cu etapa optimilor de finală, în ringurile din Baku, urmând să urce doar cinci pugilişti moldoveni.

Tinereţea şi lipsa de experienţă nu au permis să continue evoluţiile la Mondial, boxerilor: Sergiu Godlevschi (48 kg), Gheorghe Dascăl (51), Vadim Ivaniuc (54), Petru Ciobanu (69), Egor Durum (75) şi Gleb Şapoval (81).

În etapa optimilor, astăzi dimineaţă, George Dascăl a suferit înfrângere în faţa lui Hesham Abdelaal (Nigeria) cu scorul de 0-5. La aceeaşi etapă a competiţiilor se află şi Dumitru Galagoţ (57), care, în gala din orele amiezii se va lupta cu italianul Bruno Licheri. În aceeaşi gală de meciuri, Violin Berzoi (64 kg) se va duela cu marocanul Mohammed Rabii.

Seara, la Mondialul de tineret din Azerbaidjan, va debuta şi reprezentantul nostru în categoria de 91 kg, Victor Ialimov, care în optimi îl va întâlni pe croatul Josip Bero Filipi. Ulterior, “greul” moldovenilor, Danil Svaresciuc (+91 kg) va lupta cu pugilistul din Franţa, Tony Yuka.

Ediţia curentă a Mondialelor de box a reunit circa 500 de pugilişti din 96 de ţări. Turneul se va încheia pe 2 mai.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *