Război

Cinci copii printre răniți: Rușii a bombardat o suburbie din Dnipro

În noaptea de 4 iunie, armata rusă a bombardat comunitatea Podgorodne de la periferia orașului Dnipro. Ca urmare, o casă cu două etaje a fost distrusă și acolo a izbucnit un incendiu. Zeci de civili s-au trezit sub dărâmături. Printre aceștia se aflau mai mulți copii. Operațiunile de căutare sunt încă în desfășurare.

Potrivit șefului administrației militare regionale din Dnipropetrovsk (OVA), Serhii Lisak, numărul persoanelor rănite în urma loviturii rusești a crescut la 22. Printre răniți se numără cinci copii.

“Starea celor trei băieți este acum evaluată de medici ca fiind gravă. Ei se află în sălile de operație. Fetele, în vârstă de 11 și 17 ani, sunt în stare satisfăcătoare și vor fi tratate în ambulatoriu. Echipele de salvare caută în continuare persoane sub dărâmăturile casei distruse. Probabil că acolo se află un copil”, a declarat șeful IAB.

Potrivit acestuia, salvatorii au scos în cursul nopții corpul unei fetițe de doi ani de sub dărâmăturile casei.

Două clădiri cu două etaje, între care fusese lovită o rachetă inamică, au fost parțial distruse. De asemenea, au fost avariate zece case particulare, mașini, un magazin și conducte de gaz.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


1 comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *