Actualitate

Cinci persoane reținute și o tentativă de trecere cu document fals la frontieră

De asmenea, poliția de frontieră a prevenit o tentativă de trecere a frontierei cu document falsificat, a identificat doi cetățeni străini, care au încălcat termenul de ședere pe teritoriul Republicii Moldova, iar un conducător auto este documentat pentru ransport ilegal de bunuri.

În punctele de trecere fluxul de persoane a constituit 54 261 traversări, dintre care un număr de 28 870 treceri pe sensul de ieșire din R. Moldova. Față de aceiași zi a anului trecut, numărul total de traversări persoane a crescut cu 10,65%.
Cele mai solicitate puncte de trecere au fost:
PTF Leușeni – 8 277 traversări persoane,
PTF Aeroportul Internațional Chișinău – 6 755 traversări persoane,
PTF Otaci – 7 181 traversări persoane,
PTF Sculeni – 6 326 traversări persoane,
PTF Giurgiulești-Galați – 4 086 traversări persoane,
PTF Criva – 3 510 traversări persoane,
PTF Cahul – 2 209 traversări persoane.
În scopul susținerii participanților la traficul transfrontalier, Poliția de Frontieră recomandă tranzitarea tuturor punctelor de trecere existente la graniţă, pentru a nu suprasolicita doar unele dintre ele și pentru a evita formarea cozilor. La fel, înainte de a porni la drum consultați aplicația „TRAFIC ONLINE” de pe pagina oficială a Poliției de Frontieră, care prezintă media timpilor de aşteptare în punctele de trecere pentru toate categoriile de mijloace de transport.

Sursa: Realitatea.md

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *