Social

Cinci ruși, prinși la Aeroportul Internațional Chișinău, cu vize false: Un israelian a încercat să treacă hotarul R.Moldova cu un revolver

Cinci cetățeni ai Federației Ruse au fost depistați cu vize britanice falsificate. Iar un israelian a încercat să treacă hotarul Republicii Moldova cu un revolver, anunță Poliția de Frontieră.

Incidentele s-au petrecut marți, 20 decembrie, la aeroport, scrie Jurnal.md.

Astfel, în jurul orei 10:15, în fluxul de la cursa Istanbul-Chișinău s-au prezentat cinci cetățeni ai Federației Ruse, doi fiind minori. În rezultatul verificării minuțioase a pașapoartelor, polițiștii de frontieră au descoperit că vizele, care ar fi aplicate de autoritățile Marii Britanii, au semne clare de falsificare. Astfel, celor cinci străini le-a fost refuzată intrarea în Republica Moldova, urmând cu următoarea cursă să fie returnați în țara de pornire.

Documentat este și un cetățean al Israelului în vârstă de 22 de ani, pasager la cursa Chișinău-Tel Aviv, care avea în bagajul său un revolver și mai multe cartușe de cal. 4.5 mm Flobert.

În ambele cazuri, cercetările continuă în vederea elucidării tuturor circumstanțelor, mai transmite Poliția de Frontieră.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


1 comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *