Horoscop

Cine sunt dușmanii de moarte ai Berbecului și de ce nu se pot înțelege cu el

Berbecii sunt atât de “înflăcărați” din cauza naturii lor, fiind un semn zodiacal de foc, iar asta se poate observa în fiecare aspect al vieții lor. Uneori, pot părea extremi sau mult prea intenși în fața celor care nu le înțeleg nicicum stilul de viață și tocmai de aceea se pot naște numeroase conflicte între aceștia.

Să nu uităm, totuși, că nativul Berbec este guvernat de Marte și că ambiția, onestitatea și curajul îi sunt greu de egalat. Asta înseamnă că multe zodii pot deveni, cu ușurință, geloase pe succesul și energia debordantă a acestuia, iar conexiunile profunde între Berbec și acestea sunt greu de creat… aproape imposibil. Vezi în rândurile de mai jos care sunt dușmanii de moarte ai zodiei Berbec!

Taur

Taurul și Berbecul, pur și simplu, nu funcționează în același ritm. În timp ce persoanele născute sub semnul Taurului preferă să ia lucrurile încet și să fie constante, nativii Berbeci sunt plini de energie și spontani. Asta înseamnă că Taurul îl poate plictisi pe Berbec, iar Berbecul îl poate obosi pe Taur.

Mai mult de atât, ambele zodii sunt încăpățânate, dar pasionale. Ar putea face echipă bună în dormitor, însă șansele să creeze o legătură emoțională sunt minime. Este mult mai probabil să înceapă un argument una cu cealaltă, decât o relație.

Scorpion

Nu, Berbecul și Scorpionul nu se pot suporta! Și nici nu este de mirare, până la urmă, având în vedere că sunt atât, dar atât de diferiți. Zodia Scorpion este secretoasă, geloasă și chiar manipulatoare. Berbecul, în schimb, nu acceptă ca o persoană să-i fure din libertate sau să încerce să ia decizii în locul său. Persoanele născute sub semnul Berbecului se vor plictisi rapid de paranoia nativilor Scorpioni, așa că o relație între aceste două zodii este imposibilă.

Nici măcar o prietenie nu ar rezista între Scorpion și Berbec, căci valorile personale și standardele de viață diferă prea mult. Este mai simplu să fie dușmani!

Rac

Vulnerabil și dornic de stabilitate, Racul riscă să îl sperie pe Berbec chiar înainte de a începe o relație cu acesta. În timp ce persoanele născute sub semnul Berbecului sunt dornice de aventură și distracție, nativii Rac nu vor să iasă din zona de confort și să-și asume vreun risc.

Mai mult de atât, stilurile de comunicare ale acestor zodii nu se asemănă deloc. Berbecul direct și tranșant ar putea părea de-a dreptul agresiv și dominator pentru Racul cel dulce și sensibil.

Fecioară

Compatibilitate între Fecioară și Berbec? Oh, nu, nu există! Cum ar putea Fecioara cea strategică și ordonată să accepte vreodată energia spontană și haotică a Berbecului? Sau cum ar putea Berbecul cel nerăbdător și dornic de noi aventuri să se obșinuiască cu Fecioara cea precaută?

Este clar că nu se pot înțelege, așa că o relație între aceste două zodii nu ar rezista prea mult. Stilurile lor de viață sunt diferite și nu se intersectează în niciun punct. Mai mult de atât, într-un conflict, amândoi sunt încăpățânați și vor să aibă dreptate. Cum și-ar putea rezolva problemele în felul acesta?

Pești

Nativii Berbec nu se înțeleg prea bine nici cu Peștii. Asta se întâmplă tocmai pentru că au abordări foarte diferite în absolut orice circumstanță. Persoanele născute sub semnul Pești sunt visătoare, optimiste și vulnerabile, iar nativii Berbeci sunt realiști, libertini și vor doar să se distreze.

Nu, Berbecul cel ancorat în prezent și cu piciorele pe pământ nu va înțelege niciodată nevoia de visare a zodiei Pești. Comunicarea între ei este aproape imposibilă, iar conexiunea fizică nu va fi niciodată una reușită.

Capricorn

Capricornul și Berbecul se aseamănă din multe puncte de vedere, dar asta nu înseamnă că sunt compatibili. Persoanele născute sub semnul Capricornului nu sunt foarte grăbite și tind să-și calculeze fiecare pas în parte, în timp ce acelea născute sub semnul Berbecului vor să trăiască pe repede-înainte.

Ceea ce ar putea lega acești doi nativi, totuși, ar fi ambiția și îndrăzneala de care dispun amândoi. Chiar și așa, o relație sau o prietenie nu ar putea dura prea mult, căci Capricornul nu va accepta niciodată latura copilăroasă a Berbecului. Și da, asta îl va enerva la culme pe Berbecul cel încăpățânat.

Este clar că Berbecul nu se poate înțelege cu oricine, iar asta se întâmplă doar pentru că mulți s-ar putea simți intimidați de personalitatea sa puternică. Chiar și așa, zodiile empatice, realiste și dornice de evoluție pot crea, cu ușurință, legături cu nativii Berbec, căci sunt conștiente că au doar de câștigat pe seama unor astfel de relații.

Sursa Divahair

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *