Vedete

Cine va fi frumoasa cu ochii violet: Angelina Jolie sau Catherine Zeta-Jones?

 Atat Angelina Jolie, cat si Catherine Zeta-Jones, ambele laureate cu Oscar, se afla in negocieri pentru rolul principal din acest film, care va fi produs pe baza biografiei "Furious Love: Elizabeth Taylor, Richard Burton and the Marriage of the Century", scrisa de Sam Kashner si Nancy Schoenberger, transmite MEDIAFAX, citand contactmusic.com.

Potrivit unor surse de la Hollywood, Russell Crowe, Clive Owen si Colin Farrell se afla printre numele mari avute in vedere pentru a-l interpreta pe Richard Burton. Mike Nichols si-ar fi exprimat deja intentia de a regiza acest proiect cinematografic.

Jolie sau Zeta-Jones?
Angelina Jolie este cea mai bine platita actrita de la Hollywood, cu venituri de 27 de milioane de dolari castigate in ultimele 12 luni, potrivit revistei Forbes. Actrita, care a fost nominalizata pentru a doua oara la premiile Oscar in februarie 2009, pentru rolul din "Schimbul/ Changeling", are o relatie de mai multi ani cu actorul Brad Pitt, alaturi de care a si jucat in "Dl. & Dna. Smith".

Catherine Zeta-Jones a debutat in anii 1990, in musicalul "42nd Street", si a fost remarcata de Philip de Broca, care a distribuit-o in primul ei film, "Sheherezada" (1990). Primul rol important a fost Elena din "Masca lui Zorro" (1998), unde a jucat alaturi de Anthony Hopkins si Antonio Banderas.

Povestea de dragoste dintre Elizabeth Taylor si Richard Burton

In 1963, galezul Richard Burton a interpretat rolul lui Marc Antoniu in filmul "Cleopatra", al carei rol a fost jucat de Elizabeth Taylor, iar cei doi actori, casatoriti fiecare cu alti parteneri in acel moment, au inceput o legatura pasionala.

In acelasi deceniu, Elizabeth Taylor si Richard Burton au jucat impreuna in alte sapte filme: "Cui i-e frica de Virginia Woolf?" (1966), "Personalitati in impas/ The V.I.P.s" (1963), "Fluierarul/ The Sundpiper" (1965), "Imblanzirea scorpiei/ The Taming of the Shrew" (1967), "Doctor Faustus" (1967), "Comediantii/ The Comedians" (1967) si "Boom!" (1968).

Cuplul a divortat in 1974, dupa un mariaj de 11 luni, insa s-au recasatorit la doar cateva luni dupa primul divort. Adoua lor casatorie a durat doar un an, din cauza dependentei de alcool a actorului.

De atunci, Elizabeth Taylor s-a recasatorit de alte doua ori si, inainte de Richard Burton, a avut alti patru soti.

Sursa: Timpul.md

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *