Horoscop

Cine va primi bani în august 2023: trei semne zodiacale norocoase

În august, puteți începe să puneți în aplicare idei noi și proiecte promițătoare care ar trebui să vă aducă profituri bune. Cu toate acestea, ar trebui să o faceți înainte de 23 august – după începerea mișcării retrograde a lui Mercur, este de dorit să continuați ceea ce ați început mai devreme – cazurile noi este mai bine să puneți pe “pauză”.

Taur (21.04 – 21.05).
Taurii vor avea toate motivele să experimenteze semnificația zicalei “fără noroc în dragoste, norocos în bani”. În viața personală lucrurile nu vor merge în cel mai bun mod, așa că trebuie să se concentreze pe finanțe – aici reprezentanții zodiei vor fi norocoși. Adevărat, ei vor trebui să respecte o condiție: din moment ce mană cerească nu se poate conta pe ea, va trebui să muncească din greu.

Rac (22.06 – 22.07)
Racul va primi bani și cadouri, practic nu va face nimic pentru asta – se va părea că în acest fel circumstanțele se vor forma de la sine, ca prin magie. De fapt, banii actuali – care vă cad literalmente în cap – nu sunt altceva decât un bumerang, care se va întoarce în cele din urmă la “stăpânii” săi: cu mult timp în urmă au ajutat pe cineva, acum chiar astrele îi vor ajuta.

Balanță (24.09 – 23.10)
Astrele Balanței sfătuiesc să nu uite că banilor le place liniștea și să nu se răspândească în legătură cu fondurile pe care le vor primi în această perioadă. Cel mai probabil, vor primi o nouă comandă – promițătoare și bine plătită – la care mulți au visat, dar norocoși vor fi reprezentanții semnului. Dar, din moment ce concurenții ar putea foarte bine să intervină și să o intercepteze, reprezentanții semnului este mai bine să se prefacă că nu se întâmplă nimic în sfera lor de afaceri.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *