Actualitate

Cine vrea să CÂŞTIGE un BEBELUŞ? O emisiune TV bizară oferă ca premiu copii ORFANI (VIDEO)

Amaan Ramazan, prezentatorul unei emisiuni pakistaneze, a şocat publicul în momentul în care a anunţat că va oferi ca premiu un bebeluş, potrivit Mirror.

Cu toate că până acum erau oferite laptopuri sau electrocasnice, pentru a mări audienţa în timpul Ramadanului, atunci când numărul oamenilor care se uită la televizor este crescut, televiziunea a recurs la un gest ieşit din comun şi probabil unic în lume.

"Această fetiţă a fost aruncată de cineva la groapa de gunoi. Uite cât de frumoasă şi de inocentă este", a declarat prezentatorul care a oferit fetiţa unei familii care nu putea să aibă un copil.

Show-ul TV a fost o încercare de a atrage atenţia oamenilor că mii de copii din Pakistan sunt abandonaţi în fiecare lună. Asociaţia Chhipa Welfare este una din puţinele organizaţii non-guvernamentale care au grijă de aceşti bebeluşi.

"Aceşti 14 ani au fost plini de greutăţi. Oamenii m-au rugat să mă căsătoresc pentru a doua oară, dar am rămas liniştit şi mi-am rugat şi soţia să fie liniştită", a declarat Riaz-ud-din, câştigătorul bebeluşului, pe care soţia sa la numit un "cadou de Ramadan".

Sursa: rtv.net 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *