Actualitate

Cititorii ne roaga: Dati-ne mai multe ziare si carti!

Vinerea trecuta, precum v-am promis, a demarat cel mai important proiect cultural de popularizare a cartii al anului 2009, initiat de redactia Cotidianului National TIMPUL, Editura „Litera” si sprijinit de Intreprinderea „Moldpresa”.

Dis-de-dimineata, chioscurile din capitala au fost luate cu asalt de cititorii nostri, veniti sa cumpere TIMPUL impreuna cu cartea de la „Litera” – „Enciclopedia Britanica. Ghid de cultura generala: intrebari si raspunsuri”. Chiar si la Ciocana, in chioscul de pe str. Voluntarilor, cartile erau pe sfarsite… La chioscul nr. 8 de langa Gradina Publica „Stefan cel Mare si Sfant”, si ziarul, si cartile s-au epuizat pana la ora 9.00. Iar vanzatoarea Eudochia Bolonbovschi ne-a spus ca cititorii continua sa le solicite insistent…

La chioscul de la intersectia bd. Stefan cel Mare si Sfant cu strada Banulescu-Bodoni, vanzatoarea Valentina Strungari ne-a spus ca cele 40 de exemplare de ziar si 38 de carte s-au vandut ca painea calda pana la ora 10.00. La chioscul din Parcul Catedralei am dat de poetul Arcadie Suceveanu. Era cam dezamagit, caci ramasese fara de carte si ziar, dar a zis sa va mai cauta prin oras.

Unii cititori au procurat cate patru-cinci exemplare de ziar si carte. Este si cazul Veronicai, studenta la ASEM, care ne-a asigurat: „Le voi darui, cu ocazia zilei de nastere, colegilor mei, iar un exemplar il voi pastra pentru mine”. Si vanzatoarea Viorica Tofan de la chioscul nr. 37 ne-a spus ca si-a rezervat un exemplar pentru copiii sai. Si va face la fel si astazi, 6 noiembrie. Deci, nu rata – fa-ti biblioteca ta!
 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *