Culinar.md

Ciuperci cu unt

 Ingrediente:
– 300 gr ciuperci proaspete
– 50 gr. unt
– 1 ceapa rosie
– 2 morcovi
– 1 cana supa de pui
– 2 linguri patrunjel uscat
– sare, piper

Mod de preparare:
Se taie ceapa solzisori si se pune la calit in unt. Se curata cipercile si se taie feliute apoi se adauga peste ceapa si se lasa cateva minute sa se caleasca. Se scot doi morcovi din supa, se taie bucatele si se adauga peste ciuperci impreuna cu o cana de supa. Se amesteca bine si se lasa totul la calit pana cand supa s-a evaporat si ciupercile s-au patruns bine. Se adauga sare si piper dupa gust si 2 linguri de patrunjel uscat si tocat, se amesteca, se acopera cu un capac si se stinge focul lasandu-se ciupercile asa aproximativ 15 minute inainte de a se servi. Pofta buna!

GatindCuMira

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *