Economie

CMC aprobă fuzionarea “Termocom”-ului cu CET-1 și CET-2

Solicitat de agenţie, Valeriu Didenco, secretarul CMC a declarat că la şedinţă au fost prezenţi 26 de consilieri din PL, PLDM, PD şi PSRM. Cîţiva consilieri comunişti au venit la şedinţă, însă nu au participat la procesul de vot. Didenco a menţionat că aleşii locali au aprobat în cadrul şedinţei, majoritatea proiectelor ce au fost incluse pe ordinea de zi propusă pentru ultima şi penultima şedinţă ale CMC, care însă nu au fost examinate pentru că întrunirile au fost suspendate.

La aceeaşi şedinţă a fost aprobat proiectul privind rectificarea bugetului municipal pentru anul 2012. Proiectele care vizau modificarea unor taxe locale şi introducerea unor taxe noi, au fost excluse de pe ordinea de zi.

Consilierii au votat şi pentru redenumirea unei porţiuni din str. Cuza Vodă din capitală în Aleksei Belski. Secretarul Consiliului a specificat că toate proiectele aprobate, au fost votate de toţi cei 26 de consilieri prezenţi la şedinţă.

Ultima şedinţă a CMC a avut loc vineri, 14 septembrie. Aceasta însă a fost suspendată din lipsă de cvorum, notează MOLDPRES.

via Moldpres

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *