Actualitate

CNI a clasat cauza inițiată pe numele judecătoarei cu Porsche Mariana Pitic

Potri­vit rapor­to­ru­lui de la ședința de azi a CNI, Lilian Chișca, Porsche-ul de 11 mii de lei pe care îl con­duce jude­că­toa­rea, apar­ține lui Pavel Pitic, des­pre care repre­zen­tan­ții CNI spun că este fos­tul soț al Mari­a­nei Pitic. Chișcă a comu­ni­cat că, potri­vit fișei per­so­nale, Mari­ana Pitic este celi­ba­tară, fiind indi­cat un cer­ti­fi­cat de divorț din 14 iunie 2011.

Con­tac­tat de ZdG, Vic­tor Stră­tilă, vice­pre­șe­dinte CNI a con­fir­mat că, ofi­cial, jude­că­toa­rea Pitic este divor­țată, dar că folo­sește în con­ti­nu­are Porsche-ul fos­tu­lui ei soț. „Astea sunt ches­ti­ile lor per­so­nale. Dacă soțul i-a lăsat pro­cura să con­ducă acest auto­mo­bil, noi nu putem să-i inter­zi­cem soțu­lui să-i lase mașina. Sunt rela­ții per­so­nale. Ei sunt divor­țați demult, în baza de date Regis­tru este infor­ma­ția că ei sunt divor­țați”, afirmă vice­pre­șe­din­tele CNI.

CNI a investigat-o pe Mari­ana Pitic în urma unui arti­col al ZdG, scris în luna mar­tie 2016. Atunci men­țio­nam că Mari­ana Pitic, jus­ti­ţi­a­bila cu Porsche, pro­pusă de Con­si­liul Supe­rior al Magis­tra­tu­rii la fun­cţia de magis­trat la Cur­tea Supremă de Jus­ti­ţie, nu indică, în ulti­mele sale decla­ra­ţii cu pri­vire la veni­turi şi pro­pri­e­tate, ave­rea soţu­lui său, un pros­per om de afa­ceri, care deţine, inclu­siv, un imo­bil de lux într-o subu­r­bie din Chi­şi­nău.

ZDG

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *