Actualitate

CNI: O judecătoare de la Curtea Supremă de Justiție a trișat la declararea averii (VIDEO)

Dacă în primul caz petiționara este o persoană fizică, atunci cea mai recentă sesizare a parvenit Comisiei chiar în această dimineață, din partea Procuraturii Generale.

După ce au analizat conținutul, membrii Comisiei prezenți la ședința de astăzi au dat curs sesizării, dispunând asupra inițierii unui control din oficiu privind eventuala încălcare a regimului juridic de declarare a veniturilor și proprietăților de către judecătoarea Galina Stratulat.

Rezultatele controlului urmează a fi prezentate de către șeful de direcție responsabil la una dintre ședințele următoare.

Amintim că, anterior, aceeași judecătoare, Galina Stratulat – s-a clasat pe locul cinci în lista judecătorilor din Republica Moldova cu cele mai scumpe mașini, elaborată de Ziarul de Gardă. Potrivit aceleiași surse judecătoarea a introdus în declarația sa cu privire la veniturile și proprietățile pentru anul 2012 informația precum că deține un Hyundai în valoare de 300 mii de lei și un automobil de model Toyoya – de aproximativ 150 mii de lei.

 

sursa: politik.md

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *