Actualitate

Codreanu a anunțat pe cine va susține în turul II

Astăzi toți candidații au venit cu reacții, iar unii au anunțat chiar cu cine vor vota în turul II. 

Candidatul unionist, Constantin Codreanu, a venit cu un mesaj pe pagina sa de Facebook, unde a ținut să mulțumească tuturor celor care au ieșit la vot. 

„A fost un exercițiu interesant și benefic din punct de vedere politic. Iar saltul de la 0 la 4,5 este unul consistent. Totuși, să nu ne îmbătăm cu apă rece. Nu e decât un început firav. Va trebuie să muncim mult pentru a progresa.” a scris candidatul PUN, Constantin Codreanu.

Tot în acel mesaj, Codreanu a punctat mai multe chestiuni legate de această campanie electorală, pe care el a numit-o murdară și necivilizată.

„După o campanie agresivă, murdară și necivilizată, era absolut normal ca prezența la vot să fie una redusă. Tocmai de aceea, merită aplaudați toți cei care au ieșit, ieri, să voteze.” a mai adăugat acesta.

Spre final, Constantin Codreanu, a menționat că în pofida tuturor murdăriilor care i-au fost aruncate în această campanie electorală de către PPDA, îl va susține în turul doi pe liderul acestui partid, Andrei Năstase.

„Năstase sau Ceban? Cred că glumiți. Deși m-am trezit cu minciuni și atacuri virulente din partea colegilor de la PPDA și PAS (cel cu "râsuri" lansat de Constantin Cheianu a intrat în istorie, desigur), obiectivul rămâne același pentru turul II – să nu îi lăsăm în Anul Centenarului pe socialiști să ocupe primăria capitalei.” a mai scris Constantin Codreanu pe pagina sa de Facebook.

Timpul.md

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *