Moldova

Colaborare între partidele din România și R.Moldova. PDL va susține PLDM la alegerile parlamentare

Potrivit acestuia, strategia comună se referă la susţinere reciprocă la alegerile europarlamentare din România şi cele parlamentare din Republica Moldova.

Existenţa acestei strategii a fost confirmată şi de liderul PLD Cahul, deputatul Ion Butmalai. ‘Noi deja avem o înţelegere între partidele politice. Vom susţine candidaţii PDL’, a spus Butmalai.

Mircea Toader (foto) a precizat că PDL va fi reprezentat de PLDM în secţiile de votare deschise în Republica Moldova pentru europarlamentare.

Democrat-liberalii gălăţeni au explicat şi cum îi vor sprijini pe cei din PLD la alegerile parlamentare din Republica Moldova, de la sfârşitul lunii noiembrie.

,,Identificăm cetăţenii moldoveni care sunt în România şi îi vom duce să voteze. În zona Galaţi sunt câteva mii de cetăţeni, plecând de la studenţi şi elevi cu drept de vot, unii având dublă cetăţenie. Vom face toate demersurile să îi convingem să meargă la vot, fie la Galaţi dacă aici va fi secţie de votare, fie să ajungă acasă şi să voteze în Republica Moldova’, a spus preşedintele PDL Galaţi, Doruleţ Resmeriţă.

Sursa: jurnalul.ro

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *