Externe

Coliziune bizară între un taxi și un tanc rusesc, pe străzile din Donețk. „Erau toți beți”

O înregistrare video apărută pe rețelele de socializare arată un accident rutier mai puțin obișnuit, între un taxi și un tanc rusesc în regiunea Donețk.

„- Ce naiba? Tipii n-au văzut un tanc. La dracu, cretinii n-au văzut tancul! Cum se poate așa ceva? Taxiuri nenorocite, nicio surpriză”, afirmă bărbatul care a filmat înregistrarea.

După cum se poate vedea în înregistrare, tancul nu pare să fi suferit pagube prea mari în timp ce partea frontală a autoturismului este complet distrusă.

Deși nu este clar dacă accidentul a avut loc în orașul Donețk sau într-o altă localitate din regiunea cu același nume, incidentul a fost pe larg comentat de internauți, transmite Hotnews.

„Să dai vina pe taxi…un răspuns rusesc normal. Întrebarea este de ce este tancul acolo în Ucraina în primul rând, nu dacă a fost văzut sau nu. Tancurile nu au ce căuta pe străzile unei țări străine”, afirmă un utilizator al Twitter.

„Am văzut filmări făcute de ruși cu camerele de la bord. Aș vrea să spun că sunt surprins dar nu mă surprinde deloc”, adaugă un altul.

De asemenea, unii internauți au notat că, judecând după locul de pe carosabil în care se află autoturismul distrus, taxiul părea să fie de fapt parcat și ar fi fost lovit de tancul rusesc.

„GTA Donețk. Arată ca scenariul unei urmăriri de 5 stele”, a glumit însă altul.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *