Social

Compania aeriană Flyone își transferă avioanele în România. „Decizia a fost luată în contextul riscurilor de securitate din regiune”

Compania aeriană Flyone își transferă avioanele în România, a declarat pentru Radio Moldova, președintele Consiliului de administrație, Vladimir Cebotari, după ce în spațiul public au apărut informații că s-ar retrage de pe piață. Compania explică decizia prin rațiuni de securitate.

Menționăm că recent o companie aeriană internațională low-cost s-a retras din Republica Moldova, iar un alt operator a redus drastic zborurile.

Aeronavele Flyone vor fi reînregistrate în România, a declarat Președintele Consiliului de administrație al Companiei, Vladimir Cebotari. De asemenea, el a precizat că decizia a fost luată în contextul riscurilor de securitate din regiune.

„Nu se retrage nimic din Republica Moldova, dimpotrivă, ne extindem în Republica Moldova. Există o schimbare a flotei care este înregistrată în sensul că o parte din aeronave vor fi înregistrați în alte țări decât în Republica Moldova, deoarece proprietarii de aeronave sunt foarte reticenți în a transmite navele pentru leasing în Republica Moldova, din cauza unui risc perceput ca risc datorită unor declarații publice. Dar însuși pasagerul, activitatea companiei nu va fi periclitate în nici un fel. Dimpotrivă, ne vom extinde”, a spus Cebotari.

Vă amintim că, în luna martie, invocând aceleași argumente, Compania low-cost Wizz Air a decis să își suspende zborurile din Chișinău spre 13 orașe din mai multe state europene.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *