Politică

Comunista Diana Caraman, care se vrea primar de Chișinău, s-a lansat în campania electorală în fața monumentului lui Lenin: „Ne inspirăm de la acest loc și aceste simboluri”

Candidata Partidului Comuniștilor din Republica Moldova (PCRM) la funcția de primar al municipiului Chișinău a dat start vineri, 6 octombrie, campaniei electorale. Lansarea a avut loc în fața monumentului lui Lenin, de la Moldexpo. „Cu comuniștii odată a fost mai bine, cu comuniștii va fi bine” – este sloganul cu care Caraman și echipa sa merg în campanie, transmite Newsmaker.md.

„Să le amintim celor care au uitat că când Lenin stătea în piața națională, când țara și orașul erau conduse de comuniști, Chișinăul înflorea. Era modern, curat, verde și se dezvolta rapid. Astăzi vrem să ne inspirăm de la acest loc și aceste simboluri. Anunțăm că suntem gata să aducem Chișinăului gloria de odinioară și să dăm start unei dezvoltări dinamice al Chișinăului modern. Cu comuniștii odată a fost mai bine, cu comuniștii va fi bine. Acest slogan, cu care mergem în campania electorală, este dictat de voi, dragi cetățeni. Noi știm ce să facem și cum să facem”, a declarat Caraman.

Candidata PCRM la funcția de edil al capitalei și candidații formațiunii politice la funcții în Consiliul Municipal Chișinău (CMC) susțin că programul electoral include trei priorități de bază, pe care își propun să se axeze și să le implementeze, dacă vor câștiga scrutinul din toamnă.

„1. Infrastructură. Asta înseamnă confort pentru viața fiecărui cetățean. 2. Grija pentru cetățeni. Vom readuce sistemul social care să susțină cu adevărat toți cetățenii. 3. Chișinăul secolului 21. Capitala va deveni, din nou, centrul tehnologiilor moderne și a industriei. (…) Ajunge cu experimentele. Cu comuniștii este mai bine. A venit timpul să încredințăm Chișinăul unei echipe oneste, populare, profesioniste și active”, a conchis aceasta.

Menționăm că Comisia Electorală Centrală (CEC) a dat start campaniei electorale pentru alegerile locale generale din 5 noiembrie 2023 pe 6 octombrie. Vezi AICI ce le este interzis candidaților în campania electorală.

La alegerile generale locale din 5 noiembrie 2023 curent vor fi aleși 898 de primari și 11 058 de consilieri locali, dintre care 9 972 sătești (comunali), orășenești și 1 086 raionali/municipali.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


comentarii

  1. Uăi maldavî tăt normal șî bravo. O sî intrați voi în UE când neputrezitul se va ridica singur din mausoleu și va merge la cimitir. Că oricum bine le zice madame aisata: „că când Lenin…”. Căcând lenin mulți pro… au stat numai să înghită pe nemestecate. Hai, pabedî grea sî avețî!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *