Ultima oră

Comuniștii îl fac pe Oazu Nantoi extremist

”M-am uitat la câteva obiective de modernizare a mass-media, ale guvernării. Văd că la acest capitol deja avem realizări. Chiar ieri am văzut emisiuni cu cagule și Kalașnicov și cu un limbaj chiar extremist. Acest lucru depășește deja orice limită”, a declarat Petcov.

Reamintim că Oazu Nantoi a avut o apariţie ironică, în cadrul emisiuni „Moldova în direct”, de la postul public de televiziune. Acesta i-a îndemnat pe moldoveni „să stea strâmb şi să gândească drept unde este pace şi de unde vine războiul şi ura, de unde vine omul cu acest instrument”, având o cagulă pe faţă, un pistol-mitralieră tip Kalaşnikov şi o bâtă în mâini, ambele legate cu panglica Sfântului Gheorghe.

„Putin, Krîm, banderovţî, faşistî, Ucraina, russkii mir, tomojenîi soiuz, gheorgevskaia lentocika, pobeda. Aceste cuvinte, stimaţi telespectatori, tot mai des pot fi auzite în mass-media, iar omul cu cagula şi cu aceste scule tot mai des apare la televiziuni, în special cele din Federaţia Rusă“, a mai spus analistul, cu trimitere la campania de propagandă din mass-media de la Moscova, care vizează situaţia din Ucraina.

Sursa: abcnews.md

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *