Politică

Comunistul Eugeniu Gustoi va fi candidatul PAS la alegerile locale din Florești

PAS Florești l-a desemnat pe comunistul Eugeniu Gustoi în calitate de candidat pentru funcția de primar al orașului Florești, a anunțat pe pagina sa de Facebook, Larisa Novac, deputata PAS.

„Orașul Florești poate deveni unul european cu spații verzi, noi locuri de muncă și investiții. Avem lideri tineri, profesioniști și ambițioși care vor să contribuie la transformarea acestui oraș în unul în care merită să trăiești.

Alături de cea mai numeroasă și unită echipă, va aduce Europa mai aproape de floreșteni.

Mult spor și VICTORIE!

#EchipaPAS– Echipa Europa🇪🇺”, a scris Novac pe Facebook.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


1 comentariu

  1. Deci e clar ce „doctrină și ce viziune” aparte are „marele” partid molotoivănesc pas. Sî luăm di tăti pintru toți șî di la tăți… „Politician” în RM, cea mai bună glumă din categoria umor negru. O curvă de la colțul străzii are mai multă onoare și demnitate decât orice „politician” din RM. Noi, românii din România DE CE ajutăm leprele astea? Ca să ne înjure vârtos peste tot în Europa și ca să ne explice popa lor merchel că noi „am venit în vizită” între 1918-1940 pe acele meleaguri??? Atât îi duce capul, atât pot și asta vor cetățenii „națiunii civice moldovenești”. Atunci noi DE CE să îi încurcăm cu bani, păcură, electricitate, gaze și alte asemenea nimicuri??? Ei pot și vor să se dezvolte prin ei înșiși (de altfel o deviză liberală interbelică) și e foarte bine așa. Să-i lăsăm să se dezvolte FĂRĂ SĂ MAI BĂGĂM BANI FĂRĂ CAP ȘI FĂRĂ CONDIȚIONALITĂȚI ca șă să-și ridice mândrul pobedistan moștenit de la stalin și paporu rus…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *