Eveniment

Concertul lui Vasile Şeicaru şi Ion Razza a fost amânat

Toţi care au vrut să petreacă o seară frumoasă, cu muzică bună şi atmosferă de sărbatoare, alături de Vasile Şeicaru şi Ion Razza, o pot face de “Dragobete”, 24 februarie, ora 19:00. Biletele achiziţionate până acum, ramân valabile pentru noua dată. Organizatorii îsi cer scuze pentru neplăcerile cauzate de amânarea acestui concert. 

"Ieri ar fi trebuit sa ajung la Chişinau, cu avionul de 21,10! N-am putut ajunge din cauza timpului nefavorabil, din cauza tonelor de zăpadă aflate pe şosele, şi în final din cauza blocării drumului DN1, care ducea la aeroport! Iniţial nu a fost vorba decât de zăpada în troiene care m-a impiedicat să ies din curte, darămi-te să mai şi ajung la timp! Am stat tot timpul pe telefoane cu Dragoş Buga, prietenul şi impresarul meu din Chişinau! Astăzi ar fi trebuit sa fie concertul, dar a trebuit să amânăm, să reprogramăm! Rog pe cei care ajung la salp diseară să înţeleagă, să nu ceară banii înapoi şi să vină vineri pe 24, de Dragobete!

Va aştept la Concert, oameni buni! Fiţi inţelegători şi veniţi toţi la întâlnire! Ne vedem rar, şi nu e atât de lungă viaţa încât să ne permitem să nu trecem şi peste aceste impedimente care nu ţin de noi, ci mai cu seamă de ce vrea Dumnezeu cu noi!

Voi fi acolo pe 24, împreuna cu instrumentistul Nicolae Matei (clape), şi cu prietenul Ion Razza! O sa cântăm mai frumos decât oricând, pentru că suntem oarecum tulburaţi de situaţia ivită…peste care trebuie să trecem! Intraţi pe Facebook la mine, ascultaţi cantecele, dar mai cu seama "Florile de liliac", cu care aş vrea sa încep concertul!"

Cu mare prietenie,
Vasile Seicaru,
www.seicaru.ro

 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *