Actualitate

(Concurs) Elevii participanți vor fi premiați pentru dragostea de mamă

Concursul se va desfăşura la două categorii: gimnazii şi licee. Textul lucrării trebuie să conţină de la 3500 până la 4000 de simboluri. Participanţii trebuie să utilizeze un limbaj firesc, clar şi concis, să evite frazele lungi, confuze şi abuzul de cuvinte străine. Se va aprecia modalitatea originală de a reliefa imaginea mamei şi emotivitatea expunerii. Scrisoarea trebuie să fie scrisă de elev, nu de alte persoane. Profesorul poate doar să-l ajute pe elev cu sfaturi utile, să-i acorde sprijin de ordin tehnic şi administrativ. În caz de plagiere, lucrarea va fi anulată.

Pentru premierea autorilor celor mai bune lucrări vor fi acordate câte trei distincţii la fiecare categorie şi premii băneşti: 2000 de lei (locul I), 1500 de lei (locul II) şi 1000 de lei (locul III). Lucrările trebuie expediate în format electronic la adresa de e-mail: scrisoaremamei@gmail.com (limba română), pismomame2015@gmail.com (limba rusă). Rezultatele vor fi anunţate în preajma Zilei internaţionale a femeilor, 8 martie.

Concursul este organizat de către Academia de Ştiinţe a Moldovei, Direcţia generală educaţie, tineret şi sport a Consiliului municipal Chişinău, Facultatea de Litere a USM şi AO „Platforma Socrate”.

Scrisoare Mamei 2016 Rom

Sursa: trm.md

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *