Social

Concurs pentru ROMÂNII din TOATĂ lumea

Emil Proşcan, Lucian Mănăilescu şi Ion Busuioc sunt cei prin mâinile cărora vor trece poeziile participanților. 
Concurenţii sunt rugați să scrie, în fişa de înscriere, un motto pe baza căruia vor fi identificaţi. Participanții trebuie să trimită patru poezii despre limba română. Altă temă aleasă va face ca respectivul concurent să fie descalificat fără a fi anunţat.

Condiții:

  •  Textele trebuie scrise cu Times New Roman, font 12, cu diacritice. Concurenţii care nu respectă această cerinţă vor fi descalificaţi fără a fi anunțați.
  • Oricine va înscrie un text ce nu-i aparţine (sau care conţine părţi copiate) va fi descalificat din concurs.
  • Organizatorii pot descalifica, fără preaviz, orice concurent a cărui creaţie conţine greşeli gramaticale, cuvinte vulgare, triviale şi pe cei care nu dau dovadă de bun-simţ, respect şi decenţă în comunicarea (prin orice mijloace) cu organizatorii.
  •  Organizatorii îşi declină responsabilitatea când un terţ preia textele în vederea folosirii lor.
  • Organizatorii au dreptul de a antologa şi populariza textele participanţilor la concurs astfel: pe site-uri, în volum sau alte materiale şi situaţii conexe concursului fără a mai cere participanţilor acordul şi fără ca aceştia să pretindă drepturi de autor.

Înscrierea se face până la 20 august la www.romeojulietalamizil.ro sau pe mailul badicioiu_laurentiu@yahoo.fr. Premierea va avea loc pe 31 august, la Sfinx, pe platoul Bucegi. Câștigătorii vor fi premiați cu cd-uri, cărţi şi o răspândire mediatică naţională şi internaţională. Printre premiile oferite, câştigătorii vor primi un drapel naţional mare.

Timpul.md (A.G.) 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *