Social

Condițiile de funcționare a EXTENSIUNII din Chișinău a Universității „Alexandru Ioan Cuza” din Iași, stabilite. Ce prevede documentul semnat între rectorii Igor Șarov și Tudorel Toader

Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” din Iași (UAIC) și Universitatea de Stat din Moldova (USM) au semnat un nou document în vederea stabilirii condițiilor de funcționare a extensiunii UAIC la USM, începând cu anul universitar 2023 – 2024.

Documentul a fost semnat de către rectorul USM, Igor Șarov, și rectorul UAIC, Tudorel Toader.

Potrivit noului acord, USM va oferi studenților înmatriculați la extensiune accesul la baza sportivă, bibliotecă și aula de festivități. De asemenea, acordul prevede actualizarea anuală a contractelor care asigură desfășurarea activităților didactice (curs, seminar, laborator) în spațiile USM.

Protocolul de colaborare în vederea înființării extensiunii universitare a UAIC la Universitatea de Stat din Moldova a fost semnat la data de 15 decembrie 2022. În cadrul acesteia va funcționa programul de studii de licență Teologie Ortodoxă Pastorală, cu o durată de patru ani.

Sursa: Ziarul Național

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


1 comentariu

  1. oi cunoasteti cine e Tudorel Toader ? Asta e initiatorul legii “noaptea ca hotii”, e simbolul hotiei din guvernarea Dragnea. Asta a sapat la temelia statului de drept. Cu Tudorel nu se poate face nici o intelegere. Asta trebuia scuipat afara de sistem, nicidecum sa fie rector. Intr-un stat normal Tudorel trebuia sa fie la puscarie, nu rector !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *