Actualitate

Conducerea comunistă a raionului Florești a fost SCHIMBATĂ

Pentru el au votat 19 consilieri locali.  Vitalie Ungureanu şi Postolachi Alexei au fost aleşi, cu votul unanim al celor prezenţi la şedinţă, în funcţiile de vicepreşedinţi ai raionului Floreşti.

Ieri, PCRM a acuzat actuala guvernare că ar fi vrut să-i demită pe președintele și vicepreședinții raionului Florești, care sunt simpatizanți ai formațiunii comuniste. Pe de altă parte, reprezentanții Oficiului teritorial al Cancelariei de Stat în acest raion declară că până în prezent consilierii raionali nu au aprobat nicio decizie în acest sens și că este prematur să comenteze declarațiilor comuniștilor.

Anatol Cărbune, vicepreședintele raionului Florești, a declarat marți, 27 martie, la o conferință susținută la sediul PCRM, că mâine, la o ședință a Consiliului raional Florești se va pune la vot anularea deciziei de numire a președintelui și vicepreședintelui raionului, fără a avea la bază motive legale în acest sens.

Potrivit deputatului comunist Artur Reșetnicov, actuala acțiune ar fi o încercare a guvernării de a partaja funcțiile din raioane , la fel ca și la nivel politic în interiorul Alianței.

Via Arena.md/publika.md

 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *