Actualitate

Conectează-te la Unité 3G şi vorbeşte cât vrei!

De azi încolo, toţi cei care vor alege să se conecteze la Unité 3G, vor avea parte de apeluri absolut gratuite în reţea, oricând, oriunde şi pentru totdeauna.

Oferta valabilă din 15 septembrie până pe 15 noiembrie curent favorizează şi mai mult socializarea şi pune la dispoziţia noilor clienţi Unité 3G comunicare nelimitată în reţea prin toate cele 11 abonamente din seria Prefer, Merci şi abonamentul Comunite pentru persoane juridice, precum şi sute de minute spre reţeaua fixă Moldtelecom şi alte reţele naţionale.

Mai mult ca atât, la alegerea unui abonament Unité 3G, clienţii primesc bonus pentru apelurile de intrare şi beneficiază de cele mai mici tarife pentru convorbirile internaţionale. Iar pentru ca clienţii să fie online oriunde şi oricând, Unité 3G oferă lunar trafic Internet inclus până la 500 MB.

Unité aduce veşti bune şi pentru doritorii de a-şi schimba telefonul vechi pe unul performant şi anunţă extinderea gamei de telefoane mobile din seria celor mai renumite branduri, Nokia, Samsung ş.a., oferite acum la preţ redus.

Este indubitabil faptul că clienţii Unité 3G beneficiază de o ofertă completă şi cu adevărat profitabilă, care poate reduce cheltuielile de până la două trei ori pentru o comunicare mobilă avansată.

„Suntem încântaţi să anunţăm cea mai avantajoasă soluţie de comunicare mobilă de pe piaţă. Acum abonaţii noştri vor putea vorbi liber şi mult, fără să-şi mai facă griji în privinţa costurilor de comunicare, pentru că oferta a fost creată pentru confortul financiar al clienţilor Unité 3G”, a declarat Vitalie IURCU, Director General al S.A.”Moldtelecom”.

Pentru mai multe informaţii vizitaţi site-ul www.unite.md sau contactaţi una din cele mai apropiate reprezentanţe Unité din cele peste 40 din întreaga ţară la numărul de telefon (0 22) 200 – 200.

Serviciul de presă al S.A.”Moldtelecom”

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *