Politică

Conferința de Securitate de la München: Maia Sandu, întrevedere cu președintele Lituaniei. Subiectele discutate

Președintele Republicii Moldova, Maia Sandu, aflată într-o vizită în Germania, unde participă la lucrările Conferinței de Securitate de la München, a avut o întrevedere cu președintele Lituaniei, Gitanas Nausėda.

„Am discutat cu Președintele Nausėda despre situația de securitate din regiune și am apreciat dialogul dintre țările noastre în mai multe sectoare”, a declarat șefa statului, potrivit Deschide.md.

De asemenea, Maia Sandu a menționat că există o bună cooperare bilaterală în domeniul apărării și în cel al afacerilor interne. De asemenea, a apreciat contribuția lituanienilor la consolidarea capacităților Ministerului Afacerilor Externe și Integrării Europene.

„Le-am mulțumit domnului Președinte Nausėda și partenerilor lituanieni pentru sprijinul oferit în procesul nostru de aderare la Uniunea Europeană”, a mai declarat Maia Sandu.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


comentarii

  1. Maia Sandu a primit de la Franta premiul pt cel mai bun politician al anului 2022 . Felicitari si la mai mare ! Presedinta Maia Sandu este cel mai apreciat politician si presedinte din istoria Moldovei ! Pina la Maia Sandu , moldova a avut la presedentie doar tradatori , lasi rusofili , mediocri politicieni , oameni de nimic !

  2. Lituania e departe fatza de MOldova ! Desi nu aveau nici un sprijin, unde sunt tarile baltice si unde este Moldova ! Moldova, care avea si sprijin si cu toate acestea nu a facut nimic. Si acum Maia Sandu se uita la tarile baltice ca la sfinti, cand de fapt Moldova putea sa fie in locul tarilor baltice, daca ar fi vrut asta. Pestele de la cap se-npute ! Din 1990… daca nu era Snegur si alti presedinti ! Balticii nu au intrat in CSI ca REp Moldova si uite unde sunt balticii si unde sunt moldovenii. DEgeaba scriem aici, ca prostii tot prosti !

    1. Corect. Uitați-vă în poză, duceți imaginile fiecărui președinte la dublu în direcția potrivită (Lituania în sus, Maldava în jos) și o să aveți o reprezentare clară a adevărului despre cele două țări.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *