Actualitate

Consilierii locali sunt revoltați că bd. Ștefan cel Mare va fi reparat de compania de construcție care a efectuat lucrări pe strada Alecu Russo

Aleșii locali i-au cerut socoteală viceprimarului de Chișinău, Nistor Grozavu. 

„Cum putem permite campaniei de construcție să realizeze lucrări pe bd. Ștefan cel Mare, dacă pe o porțiune așa mică precum este Alecu Russo aceștia au lucrat necalitativ și au depășit termenul limită", s-a revoltat comunistul Victor Gurău.

În replică, viceprimarul Nistor Grozavu a explicat că de tărăgănarea executării lucrărilor se face vinovată și primăria, subliniind că firma dată a fost selectată în baza unui concurs public, aceasta câștigând pentru că a solicitat cea mai mică sumă.

Aleșii locali au cerut viceprimarului actele oficiale privind cheltuirea banilor alocați pentru reparația drumurilor. „Vrem să cunoaștem de unde vor fi luate materialele de construcție și cine va fi responsabil de verificări”, a accentuat consilierul PCRM, Valeriu Pavlov. 

După o oră de dezbateri între consilieri și viceprimarul Nistor Grozavu, s-a decis prin vot unanim să fie formată o comisie de anchetă, din 7 persoane, care să investigheze calitatea lucrărilor de pe strada Alecu Russo. După finalizarea anchetei, consilierii vor lua o decizie privind reconstrucția bulevardului Ștefan cel Mare.

Menționăm că, pentru reconstrucția bulevardului Ștefan cel Mare sunt planificați peste 11 milioane de euro.

sursa: politik.md

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *