Politică

Consilierii municipali se întrunesc în ședință: Atribuirea numelui lui Constantin Tănase unei străzi, inclusă pe ordinea de zi

Secretarul CMC, Valeriu Didencu, a declarat, luni, la şedinţa operativă de la Primărie, că pe ordinea de zi a şedinţei CMC figurează peste 50 de chestiuni. Iniţial au fost propuse mai multe chestiuni însă, la solicitarea consilierilor din alianţa majoritară pro-europeană, o parte din ele au fost retrase pentru examinare suplimentară.

Printre chestiunile care urmează a fi examinate în şedinţa de joi, se numără atribuirea unui mandat de consilier în CMC. Este vorba despre liberalul Mihai Roibu, care vine să-l înlocuiască pe Gheorghe Galbura. Aleşii locali urmează să examineze şi să aprobe Regulamentul privind constituirea şi funcţionarea Consiliului municipal Chişinău. La fel, urmează să examineze mersul executării bugetului municipal pe semestrul I al anului 2015, dar şi chestiuni cu privire a componenţa unor comisii.

Pe ordinea de zi a fost inclusă şi o chestiune cu privire la atribuirea numelui lui Eugen Doga unei străzi din capitală, dar şi atribuirea numelui lui Constantin Tănase unei străzi. La fel, urmează a fi examinată chestiunea cu privire la edificarea plăcii comemorative ”Leonida Lari”, dar şi un şir de chestiuni funciare.

Şedinţa va începe la ora 10.00.

sursa. ipn.md

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *