Actualitate

Consilierul din Ceadîr-Lunga a fost omorât în sediul băncii

Consilierul a fost omorât la data de 1 mai chiar în sediul filialei Unibank din Ceadîr-Lunga, unde îşi păstra banii. Cadavrul consilierului a fost transportat în afara oraşului cu un microbuz.

După o săptămână de la omor, directorul filialei Alexandru Ghenov, care este suspectul principal de comiterea omorului, folosindu-se de funcţia sa a sustras toţi banii în numerar, în sumă de peste 4 milioane de lei. În prezenţa încasatorilor a încărcat banii în maşina de serviciu şi a fugit. Potrivit poliţiei, unul dintre încasatori chiar l-a ajutat la transportarea banilor.

Dmitri Arabadji a menţionat că automobilul de serviciu a fost depistat în data de 11 mai la nişte localnici, doi dintre care au fost reţinuţi fiind suspectaţi că au furat maşina. Potrivit informaţiilor operative, pe 8 mai directorul filialei împreună cu soţia sa şi doi copii au trecut hotarul Ucrainei şi a Federaţiei Rusă, deplasându-se cu automobilul său de model "Lexus"

Ghenov este anunţat în urmărire internaţională. Acesta este suspectat pentru omor intenţionat şi pentru delapidarea averii străine în proporţii deosebit de mari.

Consilierul a plecat de acasă la 1 mai şi nu s-a mai întors. Corpul neînsufleţit a fost găsit nu departe de automobilul bărbatului. Conform unor informaţii, consilierul ar fi putut avea la el o sumă importantă de bani. Cu puţin timp înainte acesta a extras de pe contul său bancar circa 200 de mii de dolari. Anterior, Serghei Ganev a exercitat funcţia de preşedinte al Consiliului orăşănesc Ceadîr-Lunga. Până la tragedie era consilier, desfăşurând preponderent activitate de întreprinzător în domeniul construcţiilor. 

via infoprim

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *