Actualitate

Consilierul PCRM Anatol Tofan a fost demascat de mama fetei violate

Consilierul muncipal de pe lista PCRM, Anatolie Tofan, a omorât o minoră în 1988. Declaraţia îi aparţine consilierului PL, Oleg Cernei, care a dezvăluit astăzi, în cadrul unei conferinţe de presă, că deţine sentinţa de judecată pe acest caz. 

Oleg Cernei a spus că Tofan a recunoscut vina şi a stat după gratii opt ani. "Iată cu ce personaje vin comuniștii și asta vorbește despre profesionalismul echipei. Ei mint cu nerușinare”, a comentat Cernei. Potrivit datelor prezentate de pagina-web alegeri.md, Anatolie Tofan s-născut în 1973, este electrician de profesie, neangajat în prezent în câmpul muncii.

La scurt timp a venit şi replica candidatului PCRM pentru funcţia de primar general al Chişinăului, Igor Dodon: "Dacă ar fi fost careva probe despre trecutul "glorios" al consilierului, CEC ar fi trebuit să se autosesizeze. Cei care le deţin nu au decât să le prezinte la Judecătoria Centru şi să ceară anularea mandatului de consilier".

Candidatul comunist a precizat că înainte să se lanseze în campanie electorală s-a documentat bine cu privire la membrii echipei sale şi că "ştie cu cine lucrează".

Timpul.md

 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *